DEJAVNOST
GOTOVI PARKETI - DVOSLOJNI IN TROSLOJNI

deja3.jpgGotovi parket je v celoti izdelan iz lesa, je že pobrušen in končno lakiran. Prednost gotovih parketov je enostavno polaganje in čiščenje ter različne vrste lesa različne kakovosti in debeline.

Gotovi parketi so najprimernejši za talno gretje.

 
KLASIČNI PARKET

Tudi v današnjem času se les v človeškem domu kaže v vsej svoji odličnosti in je nezamerljiv material za talne obloge. Mi vam kot del narave v vašem domu ponujamo klasični parket. 

VEČ ...
 
LAMELNI INTARZIJA PARKET
Les je eden izmed najstarejših gradbenih materialov, saj ga človeštvo za dekoracijo bivalnih prostorov uporablja že tisočletja in prav iz tega lesa je izdelan lamelni parket.

 

VEČ ...
 
LAMINATNI PODI

deja1.jpgLaminatni podi so še vedno trend današnjega časa. Njihove prednosti so predvsem velika izbira vzorcev, hiter način polaganja, med največjo prednost pa se šteje to, da lahko takoj po polaganju po njih hodimo.

VEČ ...
 
LEPILA, LAKI IN OBDELAVA PARKETOV

deja3.jpgPri polaganju parketa moramo izbirati pravo lepilo in se s stranko posvetovati o izbiri lakov. Med laki lahko uporabljamo kislinske lake, ki imajo odlično odpornost, enostavno nanašanje in so ekonomični, poliuretanske lake, ki se ponašajo z vrhunsko kakovostjo za zelo obremenjene površine in vodne lake, ki zdravju ne škodujejo.

VEČ ...